In gesprek met onze vleesleverancier Robert Peeters

4 februari 2020

Wist je dat… La Grotta enkel vlees serveert van dieren die een goed leven hebben gehad? Tijd voor een goed gesprek met onze vleesleverancier Robert Peeters!

Inmiddels alweer een kleine drie jaar werken wij samen met Robert Peeters van slagerij Vlees van vandaag in Hoogstraten. Robert onderscheidt zich met zijn slagerij door niets uit de bioindustrie te gebruiken, maar enkel voor gezond vlees te gaan. Robert: “Mijn lijntjes met de boer zijn heel kort. Sterker nog: als mensen hier de slagerij binnentreden en meer willen weten over de achtergrond van het vlees hier, verwijs ik ze graag door naar de boer met wie ik samenwerk. Hij ontvangt met evenveel plezier mijn klanten om een rondleiding te geven.” Volgens Robert is het werken met gezond vlees van groot belang voor een restaurant. “Als een dier happy is geweest in zijn leven, proef je dat terug in het vlees.”

Voor Robert is het werken met dieren niets vreemds: zijn ene opa was boer, zijn andere opa slager. Robert: “Het is er eigenlijk met de paplepel ingegoten. Toen ik vijf jaar geleden besloot mijn eigen slagerij te beginnen, wist ik meteen: dat moet met gezond vlees zijn. Je weet daarmee ook altijd wat je in huis haalt. Een restaurant als La Grotta is groot voorstander van deze keuze, dat vind ik mooi. Als zij zich gaan beraden op nieuwe gerechten op de menukaart, overleggen we samen over de mogelijkheden binnen de slagerij. Ik denk altijd graag mee met mijn klanten over de beste opties. Onze samenwerking heb ik altijd als heel plezierig ervaren.”

0164 855 665
info@lagrottabergenopzoom.nl

Grote Markt 30a
4611NT Bergen op Zoom

Openingstijden:
Ma t/m zo 16:00 – 20:00

Algemene voorwaarden

Lieve gasten,

In verband met de nieuwe corona-maatregelen is ons restaurant maandag t/m zondag enkel geopend voor afhaal en bezorging van 16:00 tot 20:00 uur.

Bestellen kan via: 0164 – 855665 of online via deze link