Dagelijks verse vis op het menu: Arie Schot van ’t Visgilde regelt het voor ons!

12 december 2019

Wie weleens naar Italië op vakantie gaat, weet dat je nooit héél ver van de kust vandaan bent. En waar zee is, is vis. Verse vis! Als er iets op de menukaart van Ristorante La Grotta dan ook niet mag ontbreken, zijn het onze visgerechten. Arie Schot van ’t Visgilde levert ons dagelijks verse vis uit de Oosterschelde. Hoe deze samenwerking is ontstaan? Arie vertelt het je…

“Wij leveren dagelijks verse vis aan La Grotta: kabeljauw, zalm, gamba’s, vongele, eigenlijk alles wat aan visgerechten op de menukaart staat. Dat doen we al sinds de start van het Italiaanse restaurant”, vertelt Arie trots. De eigenaar van ’t Visgilde in Bergen op Zoom levert vooral aan particulieren, maar heeft ook een aantal horecazaken in het portfolio. “Het is voor ons beiden prettig werken. Als La Grotta een visproduct nodig heeft, dan brengen wij het bij ze langs of zij halen het op. Het is slechts 200 meter bij ons vandaan.”

Als we Arie vragen hoe deze samenwerking is ontstaan, verschijnt er een lach: “Dat is een grappig verhaal: mijn schoonvader was Saab-dealer in Bergen op Zoom en Nico, medeoprichter van La Grotta, kwam daar als klant. Toen La Grotta mede dankzij de Italiaanse vrouw van Nico in beeld kwam, dacht mijn vader: 1+1=2. Hij tipte Nico dat hij voor een visleverancier bij mij moest zijn en een nieuwe samenwerking was geboren.”

Of Arie zelf graag bij Ristorante La Grotta aan tafel schuift? “Het is nu alweer eventjes geleden, maar ik eet daar altijd heel lekker! Vaak neem ik één gang vis en één gang vlees.” Voor welk Italiaans gerecht mogen we hem wakker maken? “De pizza’s van La Grotta, dat is echt zoals je het in Italië ook krijgt.”

Lieve gasten,

Helaas zijn wij door de huidige coronamaatregelen genoodzaakt het restaurant te sluiten.

Niet getreurd, u kunt onze heerlijke Italiaanse gerechten thuis laten bezorgen of bij ons af komen halen! 

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, kan er uitsluitend besteld worden via onze website. Op deze manier beperken we het contact en geniet je toch van een (h)eerlijke Italiaanse maaltijd.

Liefs,
Team La Grotta